Beruházás energiamegtakarításból! - KomfortZóna

Drága az energia, pazarlóak a lakások, elavultak a készülékek – ezt mindenki tudja, mint ahogy azt is, hogy ezen változtatni kisebb vagyonba is kerülhet. De nem csak a pénztárcánk bánhatja, ha minden így marad. Ha nem hatékony a fűtés, akkor akár egészségügyi problémáink is lehetnek hosszú távon!

Ha valakinek nincs saját forrása a korszerűsítésre, akkor jöhet képbe az ESCO (Energy Saving COoperation), mint megoldás.

Egyre többször lehet ezzel a rövidítéssel, illetve kifejezéssel találkozni, de mit is jelent az Energia Megtakarítási Együttműködés? Röviden azt, hogy az energia megtakarítás fedezi a korszerűsítés árát.
Általában alacsony önerővel, de hosszabb távú elköteleződéssel működik a legtöbb konstrukció.
Mint ahogy a fenti ábrán is látszik, a szerződés első szakaszában nem feltétlen csökken a havi számla összege, viszont ez már tartalmazza a beruházás költségeit is!
A konstrukciót egyre több energiaszolgáltató kínálja, ami biztosítja, hogy oly módon és olyan eszközök felhasználásával valósul meg a beruházás, ami a hatályos előírásoknak maximálisan megfelel! Mivel a havi díj a karbantartást is magában foglalja, így még garanciával sem lesz gond!
A beruházás során nem csak energiát takarítunk meg, de az ingatlan értékét is növeljük, a komfort érzet növekedéséről már nem is beszélve!